Profil
Bradstone fik en afløser i natursten

"LITHOS" er det græske ord for sten.
Det er også navnet på en dansk virksomhed med speciale i terrassefliser af natursten i høj kvalitet.

Virksomheden blev etableret i 2007 af Hasse Vilstrup. Han mente, at der manglede et godt alternativ til al den kedelige grå beton og granit. Og derfor begyndte han med at være Jysk forhandler af Bradstone og sidenhen begyndte han at importere sandsten fra Indien. Efter nogle test hos Teknologisk institut var LITHOS natursten klar med disse helt nye sandstens-produkter til det danske marked.

Vi støtter og engagerer os i vores leverandører og deres medarbejdere
LITHOS natursten går ind for etisk virksomhedsdrift – og dagligt gør vi en forskel! Det er en væsentlig del af den måde, vi driver vores virksomhed på. Vi stræber således efter at forbedre vores indsats, og vi forsøger dagligt at rette vores opmærksomhed mod de udfordringer og muligheder vi kan se indenfor området.Hvem er vi?

Hasse er uddannet talbokser og har desuden studeret ½ år i Skotland. Efter i en årrække at have arbejdet som økonomichef i flere større virksomheder tog han i 2005 skridtet fuldt ud og blev selvstændig som forhandler af Bradstone og sidenhen LITHOS natursten. Hasse er gift med Gitte, har to piger og to kaniner, er whisky-kender, en habil skiløber, rejseentusiast samt glad for cigarer som han gerne selv henter i Den Dominikanske Republik.


Gitte blev i januar 2008 ansat som grafiker og blæksprutte i virksomheden. Hun er uddannet typotekniker i 1990 og har været beskæftiget med markedsføring og dtp i forskellige virksomheder i både Odense og Herning. Hun er glad for gåture i naturen samt at rejse til fjerne himmelstrøg og er desuden frivillig i Ikast biograf.


LÆS MERE OM LITHOS NATURSTEN  

Vi er der for dig...

LITHOS NATURSTEN
Gjellerupbakken 6
DK-7400 Herning
+45 97 11 83 93

info@lithos.dk
www.lithos.dk

CVR: 30734211Find en udstilling nær dig...

Her finder du det nærmeste SHOWROOM
Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun til brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.


OM COOKIES
SITEMAP

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

+45 97 11 83 93

LITHOS Natursten ApS   |   "Administration" - Gjellerupbakken 6    |   DK-7400 Herning   |   +45 97 11 83 93   |   info@lithos.dk
97 11 83 93