SANDSTEN

Vore sandsten er testet hos Teknologisk Institut og tåler både den danske frost samt saltpåvirkning. Der kan ligeledes anvendes højtryksvasker.

BEMÆRK: Der kan forekomme brunlige pletter og fossilaftegninger i både større og mindre grad på sandstens fliser. Dette er ikke en fejl, men blot én af sandstenens karakteristika. Der kan også ske afskalning i overfladen.


Sahara Sandstone
Dark Sandstone

SANDSTEN

Nu kan du bygge dit nye udeareal med en fantastisk type af natursten, der findes i et hav af forskellige farver og nuancer, så du kan finde en sten, der passer perfekt til netop dit behov.

Hvad er sandsten?
Sandsten er en type af natursten, der som navnet antyder er opbygget af komprimeretsand. Dette lyder måske ikke som det mest holdbare materiale, men det er det. Sandstenen er nemlig blevet aflejret og sammenpresset fra naturens side igennem flere tusinde år, hvilket er med til at give stenen en holdbarhed udover det sædvanlige. Det er også det, der gør, at stenene får forskellige farver alt efter hvilket materiale, naturen har bundet sandet sammen med og alt efter hvilke mineraler, der findes i nærheden.

Denne stentype er altså unik, og der findes ikke to fliser, der er ens.

Hvorfor bør man vælge sandsten til sit udeareal?
Der findes flere forskellige årsager til, hvorfor man bør vælge sandsten til sine udearealer. Den største årsag er dog oftest, at man vil give et unikt præg og bygge et mere personligt udemiljø.

Sandsten  findes nemlig i et bredt udvalg af forskellige farver, og da denne natursten er opbygget af forskellige sandkorn, der igennem tusinde år har bundet sig sammen, findes der heller ikke én sten, der er lig en anden. Dette er med til at give flotte farvekontraster og nuancer på de arealer, der bygges i sandsten.

Du kan for eksempel vælge mellem cremede og lyse nuancer eller røde og brune nuancer for at give et mere middelhavspræget look til dit udeareal. Der findes også flotte grønne nuancer, og hvis du vil give et mere stilrent farvespil kan du vælge mellem grå og sorte nuancer i dine sandsten.

Med denne type af sten får du altså et flot og personligt resultat, der kan holde i rigtig mange år.
Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun til brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.


OM COOKIES
SITEMAP

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

+45 97 11 83 93

LITHOS Natursten ApS   |   "Administration" - Gjellerupbakken 6    |   DK-7400 Herning   |   +45 97 11 83 93   |   info@lithos.dk
97 11 83 93