Gråmix


Levende og udtryksfuld harmoni

Gråt belægningssten er, og har altid været, en klassiker i de danske haver. De grå betonfliser har dog altid haft den kedelige udfordring at de sjældent var særligt kønne i længere tid. Afrens af dem kunne heller ikke lade sig gøre uden at betonen blev ødelagt.

Nu er der et unique alternativ til den kedelige beton for nu kan du få grå sandsten. Den samme levende og udtryksfulde sandstensflise som i de øvrige farver. Den dæmpede farve i Grey Sandstone gør den velegnet til alle typer huse. Lige fra patricia-villaen til den top-moderne arkitekttegnede villa.

Prøv f.eks. det vidunderlige large OPUS-mix som giver et levende spil til både store og små terrasser. Large OPUS-mix består af følgende størrelser: 30x30, 30x60, 60x60 samt 60x90 cm. Det lægges helt tilfældigt, så du undgår lange, gennemgående fuger.

Gråmix kan bestilles her.

Grey Sandstone kan også bruges til indkørsler og carporte, så der dannes en pyntelig helhed omkring hele dit hus. Her anbefaler vi dog at anvende sandstenen i 7 cm tykkelse og ikke 2,5 cm som den øvrige belægning.

Den harmoniske Grey Sandstone findes også som sandstens mursten, chaussesten, massive trappetrin, cirkelterrasser og meget andet.

Grey Sandstone indeholder en lille hemmelighed i form af jernmalm. Det betyder, at du kan komme ud for, at der kommer et brunligt udtræk på dine grå sandsten.


SANDSTENSFLISERNE FÅS OGSÅ I MANGE ANDRE FARVER
Der er for eksempel:
Red Sandstone.
Sahara Sandstone.
Dark Sandstone.
Olive Sandstone.
Naturel Sandstone.


SKIFER  
Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun til brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.


OM COOKIES
SITEMAP

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

+45 97 11 83 93

LITHOS Natursten ApS   |   "Administration" - Gjellerupbakken 6    |   DK-7400 Herning   |   +45 97 11 83 93   |   info@lithos.dk
97 11 83 93