Sahara Sandstone

De blide farver er ikke overraskende blevet en stor succes. Farveskalaen fra det cremede lyse til det lidt mørkere rødbrune giver mulighed for at se de smukke fossil-aftegninger.

BEMÆRK: Der kan forekomme brunlige pletter i både større og mindre grad. Dette er ikke en fejl, men blot én af sandstenens karakteristika. Der kan også ske afskalning i overfladen.


SE FLERE FOTOS AF SAHARA SANDSTONE

SANDSTONE

Byg dit næste udeareal i sandstone og få et unikt resultat, der kan tilpasses netop dine behov.

Hvad er sandsten?
Sandstone dækker over den type af natursten, der er opbygget af sandkorn. Normalt tænker man ikke på sand som et type af sten, men når sandet igennem tusindvis af år er blevet aflejret og naturen har sammenpresset det, får man materialet sandstone, der er yderst holdbart og samtidig ser hamrende godt ud.

Hvilke typer af sandstone findes der?
Begrebet sandstone er ret bredt, da dette dækker over alle typer af sten, der er opbygget af sandkorn. Netop for at stenene udgøres af forskellige former for sandkorn, vil du aldrig kunne finde to sten, der er helt ens. Hver type af sten kan derfor have forskellige farver og nuancer, som er med til at give et personligt præg og et smukt resultat, når du anvender det i dit udemiljø.

De klassiske grå og sorte sandstones er populære, men du kan også vælge mere specielle typer som for eksempel Sahara Sandstone, der giver et mere cremet og lyst farvespil. Stenene findes også i mere rødlige farver, og du kan til og med finde sandsten, der er grønlige og mere olivenfarvede. Inden for hver farve af sten findes der også en række forskellige typer som klassiske firkantede fliser til mursten eller cirkelformede fliser.

Byg et unikt udeareal i sandstone
Med de mange forskellige typer af sandstones  er det altså kun din fantasi, der sætter begrænsningerne for de mange muligheder. Du kan bygge en terrasse, et bed, en indkørsel, en sti eller hvad som helst andet med de flotte sten, og du vil kunne udforme dit udeareal helt efter dit behov.

Hvis du vil fremhæve din grønne have, kan du vælge grønne nuancer i dine sten, som matcher med din have. Vil du i stedet lave en stilren indkørsel, kan du vælge mørke sten, der giver et klassisk look. Der findes altså uanede muligheder.
Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun til brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.


OM COOKIES
SITEMAP

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

+45 97 11 83 93

LITHOS Natursten ApS   |   "Administration" - Gjellerupbakken 6    |   DK-7400 Herning   |   +45 97 11 83 93   |   info@lithos.dk
97 11 83 93