SKIFER

Når skifer hentes op fra stenbruddet, præsenterer den sig med et lidt køligt, gråt udtryk. Den lever perfekt op til udtrykket at gråt altid er pænt.

Den er hård og modstandsdygtig, men hvis du ønsker at se den skifte farve til dybsort, anbefaler vi en dybdeimprægnering.


SE FLERE BILLEDER AF SKIFEREN

MERE OM SKIFER...

Smuk natursten af den højeste kvalitet, der passer ind i alle former for udemiljøer.

Hvad er skifer?
Skifer er en type af natursten, der er utrolig holdbar og robust. Skifer er et 100 procent naturprodukt udskåret fra de indiske stenbrud, hvilket giver den et råt og naturligt look. Stenene er oftest i grå og sorte nuancer, hvilket giver denne type af sten et stilrent look og gør, at den kan anvendes til alt lige fra at bygge en flot terrasse til at lave trapper, mursten, stier og andet, der kræver holdbare og flotte sten.

Hvorfor bør jeg vælge skifer?
Årsagen til at de fleste vælger at bygge en terrasse, en trappe, en sti eller lignende i skifer er, at det ser hammergodt ud. Da det er en natursten giver skifer nemlig forskellige naturlige nuancer i flotte grå og mørke farver, der giver naturlige og smukke kontraster.

En anden årsag til hvorfor man bør vælge skifer er, at det er et utrolig holdbart materiale. Hvis du bygger en terrasse i skifer, vil den kunne holde hele livet. En natursten er som navnet antyder hugget ud fra naturen, uden at den er tilsat nogle specielle ekstra midler. Det vil sige, at den fra naturens side er ”bygget” til at modstå regn, salt, sne, varme, kulde og andre store belastninger.

Med et udemiljø bygget i skifer, vil i altså kunne få et super flot resultat, der kan holde hele livet.

Når du har besluttet dig for, at du vil bygge et smukt udeareal i skifer, kan du til og med vælge mellem en række forskellige løsninger. Der findes alt fra kvadratiske fliser til cirkelterrasser i denne type af natursten. Uanset om du skal bygge ny terrasse, lave en trappe, indhegne diverse bede eller lave en flot kantning af græsplænen eller terrassen, så kan skifer altså give et naturligt, holdbart og smukt resultat.
Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun til brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.


OM COOKIES
SITEMAP

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

+45 97 11 83 93

LITHOS Natursten ApS   |   "Administration" - Gjellerupbakken 6    |   DK-7400 Herning   |   +45 97 11 83 93   |   info@lithos.dk
97 11 83 93