Skiferfliser


Skiferfliser fås i to forskellige nuancer...

Når råmaterialet til skiferfliserne hentes op fra bruddet i Indien har den en flot, kølig grå farve. Men farven kan også skifte til en mørkere, koksgrå næsten sort farve ved at give flisen en dybdeimprægnering. Imprægeringen beskytter også skiferfliserne mod skidt og snavs samt tidens tand.

Når først din have er anlagt og fliserne lagt i det mønster som du har valgt, så er det tid til imprægeringen.

Fliserne skal være fri for transportstøv og andet snavs inden imprægneringen foretages, så en højtryksrenser eller en god regnskylle er rigtig fint. Det er aldrig for sent at dybdeimprægnere dine skiferfliser, hvis du synes at de alligevel er lige en anelse for lyse i forhold til det, du drømmer om. Du skal som sagt blot sørge for at de er rene inden du begynder - ellers imprægnere du bare skidtet fast i stedet for - og det er jo ikke meningen.

Dybdeimprægnerings-produktet Aquamix kan købes hos Stonetreatment
eller hos Bauhaus.

Skiferfliser kløves på samme måde som sandstenen. Men skifer og sandsten er to vidt forskellige stentyper som derfor også reagerer forskelligt på den forarbejdningsproces som de er igennem. Hvor sandstenen bliver meget ujævn i overfladen, bliver skiferen det knapt så meget, dog uden helt at miste sin rustikke charme i overfladen.Skiferfliserne fås i mange størrelser

Skiferen fås i mange størrelser - men vi forsøger at være lagerførende i følgende størrelser:
30x60, 60x60 og 60x90 samt i det smukke Large Opus-mønster, der er et miks af 4 forskelligestørrelser (30x30, 30x60, 60x60 og 60x90).

Med 60x60 får du en skifer, der giver din have et stringent og ensartet udtryk, uanset om du vælger den ubehandlede grålige farve eller du vælger dybdeimprægneringen, således at skiferen bliver helt sort.

Hvis du i stedet vælger 60x90, så får du en stor størrelse, som betyder at du får færre fuger, og dermed mindre ukrudt imellem din skifer. Skiferen i 60x90 er på trods af sin forholdsmæssige store størrelse en skifer, der også passer til den mindre have, hvor der ikke er plads til en stor terrasse i skifer. 60x90 kan lægges direkte med gennemgående fuger af enten vores hårde og ukrudtsfrie fugesand eller blot den billigere sorte stenmel, som kan købes i ethvert byggemarked. Alternativt kan den lægges i halv-forbandt eller 1/3-forbandt. Du skal blot lægge den lige som det passer dig og dine linier i haven.

Skiferen fås også i massive trappetrin, hvor vi som standard har dem på lager i 100 og 150 cm. Vores standard trappetrin i skifer har en dybde på 35 cm og en højde på 14-16 cm. De passer typisk til de fleste kunders behov, så mon ikke også vi kan få det til at passe med dit? Hvis der er behov for længere eller dybere trin, så er det også muligt. Du skal blot sige til i god tid, så kan vi få dem lavet direkte på vores fabrik i Indien, hvor den fleksible produktion gør, at vi også kan lave længere og dybere trin i skiferen.

Derudover har vi også den fantastiske præ-fabrikerede cirkel på 4 meter i diameter, som du kan lægge i din have uden noget skærearbejde overhovedet. Har du behov for en ekstra terrasse, hvor du kan nyde morgensolen og en god kop kaffe, så er en cirkel i skifer en rigtig god mulighed. Hvis du har en håndværker gemt i maven, så kan du faktisk i løbet af en weekend få en ekstra terrasse i skifer, hvis du bestiller vores cirkel i skifer. Bestil din ekstra terrasse i skifer her (med link)

Har du behov for kantsten, mursten eller måske nogle chaussesten, så er vi også leveringsdygtige i disse produkter i skifer. Dette er dog ikke lagervarer, så du skal nok regne med 10-12 ugers leveringstid på disse varer i skifer. Men giv os et ring eller skriv en mail, så finder vi ud af, hvordan vi finder en løsning i skifer til din have.


Bestil dine skiferfliser her...

På fotoet ovenover er vist Monsoon Black skiferfliser i 60x100 cm hos en kunde i Århus. Størrelsen 60x100 cm er ikke en standard lagervare og skal derfor på bestilling hentes hjem fra Indien.

60x90 cm er derimod lagervare og den kan bestilles her...


Vi matcher konkurrenternes pris...

og giver yderligere 5% rabat!

Når du køber sandsten hos LITHOS natursten, så er du sikker på altid at modtage 1. klasses kvalitet.
Vores sandsten er de eneste, som har klaret de strenge danske tests ved Teknologisk Institut. Du er velkommen til at se prøvningsdokumenterne.

Det betyder også, at de nemt klarer de hårde, kolde danske vintre med til de mange temperatursvingninger omkring frysepunktet. Når vore konkurrenter nøjes med billigt købte CE-mærkede natursten, som kan købes i Indien for næsten ingen penge, så har vi investeret penge i tests udført på danske laboratorier.

Konklusionen på vores tests og de mange år som de efterhånden har lagt hos vore kunder er, at du med ro i sindet kan lægge natursten også i din have.Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun til brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.


OM COOKIES
SITEMAP

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

+45 97 11 83 93

LITHOS Natursten ApS   |   "Administration" - Gjellerupbakken 6    |   DK-7400 Herning   |   +45 97 11 83 93   |   info@lithos.dk
97 11 83 93