Belægningssten

Natursten som belægningssten er det naturlige alternativ til formstøbte betonfliser. De fås i mange nuancer og størrelser.

Vi har Danmarks bedste priser på sandsten som belægningssten - hvorfor så betale mere?

Priser fra kr. 299,- pr. m2

SANDSTEN
RESTSALG / UDSALG

Mere om belægningssten

Belægningssten i haven kan være med til at skabe din drømmehave. Belægningssten findes i flere forskellige materialer, herunder sandsten, travertin og skifer. Disse smukke og ofte inspirerende belægningssten er med til at komplimentere dit hus og din ejendom, så drømmehuset kan blive fuldendt.

Vi har allerede haft hundredevis af kunder der har skabt deres drømmehave og vi vil gøre alt for at lade dine drømme gå i opfyldelse. At bruge LITHOS natursten som dine belægsningssten er det første skridt på vejen til at få skabt den have du har fortjent. Du er også altid velkommen forbi vores showrooms, for at finde den rigtige farve, type og størrelse. For vores udvalg er stort, og mulighederne endeløse.

Udvalget af belægningssten er omfattende og ligeledes er kombinationsmulighederne. Endvidere er der forskel på materialernes hårdhed og porøsitet alt efter om du ender med at vælge sandsten, travertin eller skifer. Her kan du du søge råd og vejledning hos os, så du er sikker på at vælge rette materiale til din have eller terrasse, hvis du er i tvivl om, hvad det rigtig er for lige netop dig.

Mange af vores tilfredse kunder har brugt vores fliser til en lang række kreative haver. Det kan bruges som erstatning for herregårdssten til at give et mere sydlandsk inspireret udtryk, fx en gammel fransk landkøkken eller i japanske haver. Du kan også kombinere dem med andre typer sten og fliser, for at give et varierende udtryk i haven.
Alle billeder der er brugt her på hjemmesiden er fra vores glade kunder. Så ser du et billede med en belægning du ønsker dig, så kan vi helt sikkert hjælpe. Du må gerne ringe til Gitte for personlig service og rådgivning om hvilken belægningssten du skal bruge i haven.

Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun til brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.


OM COOKIES
SITEMAP

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

+45 97 11 83 93

LITHOS Natursten ApS   |   "Administration" - Gjellerupbakken 6    |   DK-7400 Herning   |   +45 97 11 83 93   |   info@lithos.dk
97 11 83 93